PremieBerekenen.nl

CZ

CZ is een verzekeringsmaatschappij welke zich heeft gespecialiseerd in het aanbieden van zorgverzekeringen. De verzekeraar bestaat al tientallen jaren en is in 1930 opgericht. Het bedrijf heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan en dat is ook terug te zien in de kwaliteiten die de zorgverzekeraar biedt en de contracten die er worden afgesloten met leveranciers en zorginstellingen.Zorgverzekeringen

CZ is een gespecialiseerde verzekeraar in zorgverzekeringen en biedt verschillende typen basispakketten voor de zorgverzekering aan, evenals diverse – uitgebreide – aanvullende zorgverzekeringen. Klanten kunnen heel gemakkelijk contact opnemen met CZ, het indienen van declaraties kan op diverse manieren en als er vragen zijn of problemen, staan de medewerkers van CZ altijd klaar om samen met de klant te zoeken naar de beste oplossingen.

Klantgerichtheid

Doordat CZ zeer klantgericht werkt en er alles aan doet om de zorg voor haar klanten zo goedkoop mogelijk te houden – zonder aan kwaliteit in te boeten – heeft CZ het kwaliteitskeurmerk Klantgericht Verzekeren gekregen.

Verbeteren van de gezondheidszorg

Naast het leveren van zorgverzekeringen, houdt CZ zich ook erg bezig met het verbeteren van kwaliteit in de gezondheidszorg. Via het CZ Fonds kunnen mensen met een goed idee om de zorg te verbeteren, hun wensen en idealen indienen. Bij voldoende animo en als CZ heil ziet in het idee, dan zal er gestart worden om het plan te financieren en ook daadwerkelijk uit te voeren.


Meld je aan op onze nieuwsbrief