PremieBerekenen.nl

FBTO

FBTO is een verzekeringsmaatschappij welke al sinds 1956 bestaat en sindsdien is uitgegroeid tot één van de grootste verzekeraars van Nederland. Tegenwoordig is FBTO onderdeel van verzekeringsmaatschappij Achmea.


De verzekeringsmaatschappij FBTO is gestart als bedrijf waar men terecht kon voor schadeverzekeringen, maar vanaf 1980 konden klanten ook een levensverzekering afsluiten. In de jaren daarna heeft FBTO het verzekeringspakket steeds meer uitgebreid, en de verzekeraar is nu één van de weinige verzekeraars in Nederland die bijna alle soorten verzekeringen aanbiedt. Hierbij kan je denken aan verzekeringen voor de auto, zorgverzekeringen, levensverzekeringen, reisverzekeringen, uitvaartverzekeringen en inboedel- en opstalverzekeringen.

Klantgerichtheid bij FBTO

FBTO hecht veel waarde aan de mening van haar klanten, en het is dan al meerdere keren voorgekomen dat FBTO een prijs heeft gewonnen voor één of meer van haar verzekeringen. Ook klanten zijn vaak tevreden over de diensten en service van FBTO, en dat is niet zo gek. Declaraties kunnen erg makkelijk via de app en online ingediend worden, het afsluiten en/of aanpassen van een verzekering is met een paar klikken van de muisknop gebeurd en het ervaren personeel is in staat alle vragen van klanten te beantwoorden en de klant te helpen waar nodig.


Meld je aan op onze nieuwsbrief