PremieBerekenen.nl

Menzis

Menzis is een verzekeringsmaatschappij gespecialiseerd in zorgverzekeringen. Het bedrijf bestaat sinds begin 1840 en heeft al die jaren kwaliteit hoog in het vaandel staan, evenals het feit dat zij de belangen van haar klanten erg belangrijk vind. Het vinden van de juiste zorgaanbieders en de administratie voor haar klanten uit handen nemen zijn enkele aspecten die ervoor zorgen dat klanten Menzis beoordelen met een hoge klantwaardering.


SamenGezond

Om gezondheid onder haar klanten (en potentiële klanten) te bevorderen, heeft Menzis SamenGezond opgericht. SamenGezond is een app die gedownload kan worden met een mobiele telefoon, waar je punten mee kan verdienen als je gezonde activiteiten onderneemt als hardlopen of fietsen. Maar ook door het stoppen met roken, het nuttigen van gezonde voeding of door het verlenen van mantelzorg of vrijwilligerswerk kan je punten verdienen. De gespaarde punten kan je inwisselen in de webshop van Menzis, waar je leuke cadeaus en gadgets kunt vinden.

Menzis is klantgericht

Persoonlijke aandacht is erg belangrijk bij Menzis. Als klanten vragen of problemen hebben, staan de medewerkers van Menzis altijd voor de mensen klaar. De vragen worden beantwoord en als er problemen zijn helpt Menzis net zo lang tot er een gepaste oplossing is gevonden.


Meld je aan op onze nieuwsbrief