PremieBerekenen.nl

Ohra

Ohra is een typisch Nederlandse verzekeringsmaatschappij welke in 1925 de deuren opende als één van de eerste zorgverzekeraars. Tegenwoordig is Ohra een verzekeringsmaatschappij met een uitgebreid scala aan verzekeringen en is het bedrijf onderdeel van Delta Lloyd Groep.


Klantvriendelijke verzekeraar

De verzekeringsmaatschappij Ohra heeft kwaliteit en dienstbaarheid hoog in het vaandel staan. Voor haar klanten wil Ohra de beste kwaliteit verzekeringen aanbieden, en de klanttevredenheid moet zo hoog mogelijk zijn. Om dit te verwezenlijken is Ohra altijd in ontwikkeling, wordt het personeel regelmatig getraind om de klanten optimaal van dienst te zijn en worden er regelmatig enquêtes verstuurd om de mening van klanten te ontvangen.

Bereikbaarheid

Klanten kunnen op diverse manieren contact opnemen met Ohra, via de telefoon, het contactformulier op de website, via e-mail, WhatsApp en social media als facebook en twitter. Men kan heel eenvoudig declaraties indienen en schades melden via de Ohra-app of de website, en ook het wijzigen en/of afsluiten van verzekeringen is binnen een paar klikken op de website makkelijk geregeld.


Meld je aan op onze nieuwsbrief