PremieBerekenen.nl

Univé

Univé is één van de Nederlandse verzekeringsmaatschappijen die diverse soorten verzekeringen aanbiedt. Verzekeraar Univé bestaat al sinds 1794 en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een verzekeraar met een ruime ervaring op het gebied van de verschillende verzekeringen. Het bedrijf weet waar klanten behoefte aan hebben, en probeert dit ook zo goed mogelijk naar voren te laten komen in haar verzekeringen, in haar contact met klanten en de makkelijke bereikbaarheid.


Diverse verzekeringen

Univé biedt onder andere zorgverzekeringen, autoverzekeringen, inboedelverzekeringen, opstalverzekeringen en reisverzekeringen aan. Het complete aanbod van verzekeringen is terug te vinden op de site van Univé verzekeringen.

Klantenservice

De klantenservice is op diverse manieren te bereiken, waaronder telefonisch, per e-mail, via de website en via chat en WhatsApp. De goed opgeleide medewerkers van Univé zijn getraind om u zo goed mogelijk te helpen en waar nodig samen met de klant een probleem op te lossen. Naast contact met de klantenservice is het bij Univé ook erg gemakkelijk om zorgnota’s te declareren of schades te melden. Dit kan allemaal erg makkelijk via de telefoon of de website.


Meld je aan op onze nieuwsbrief