PremieBerekenen.nl

Zilveren Kruis

Zilveren Kruis is een verzekeringsmaatschappij die zich voornamelijk heeft gespecialiseerd in zorgverzekeringen, maar biedt daarnaast ook nog een aantal andere verzekeringen aan als reisverzekeringen, woonverzekeringen, autoverzekeringen en rechtsbijstandsverzekeringen. Het Zilveren Kruis werd op 4 maart 1949 opgericht en had als doel zorg bieden aan mensen die niet meer in het ziekenfonds terecht konden. Sinds 1995 is het Zilveren Kruis onderdeel van Achmea.


Klantgerichtheid

Het Zilveren Kruis is erg klantgericht en diverse onderzoeken hebben uitgewezen dat klanten ook zeer tevreden zijn met deze verzekeringsmaatschappij. Gemiddeld geven klanten en verzekeringnemers de verzekeringsmaatschappij een 8,1 (uit 10). Dit blijkt ook uit het aantal mensen die een zorgverzekering hebben lopen bij het Zilveren Kruis: met ruim 3,3 miljoen verzekerden behoort het Zilveren Kruis (anno 2016) tot één van de vier grootste zorgverzekeraars van Nederland.

Gebruiksgemak

Bij het Zilveren Kruis kunnen klanten heel gemakkelijk hun verzekering afsluiten, aanpassen en wijzigen. Ook declaraties indienen gaat erg makkelijk via de website. De klantenservice is goed bereikbaar en het personeel is dermate opgeleid dat zij alle vragen van klanten kunnen beantwoorden. Als er problemen zijn, wordt er samen met de klant gezocht naar de beste oplossing.


Naast telefonisch contact en contact per e-mail is het Zilveren Kruis ook bereikbaar via het contactformulier en de chat op de website.

Meld je aan op onze nieuwsbrief